Det kommer til at gære og boble i teltet i Tronholmparken, når Cold Hand Winery stiller op og præsenterer Hendes Majestæt Dronningen for randrusiansk vinnørderi. Cold Hand Winery er eksperter i at eksperimentere i vineriet på Haversmosevej vest for Randers. De eksperimenterer med danske frugter og bær for at finde præcis de toner og noter, som gør deres frugtvine til de allerbedste af slagsen.
Mød Dronningen: Til folkefest i Tronholmparken
Cold Hand Winery producerer vin på danske æbler, pærer, rabarber, kirsebær, solbær og kvæder. Det har de gjort siden 2010 i de fine rammer med den smukke produktionsbygning og plantagen i baghaven. Det var kærligheden til de syrlige danske æbler, der fik indehaver Jens Skovgaard til at drømme om æblevin i et nyt, eksklusivt og mere vinøst udtryk. Det skulle være dansk æblevin.
Deres prisbelønnede isvin af danske æbler blev faktisk skabt ved et uheld i en kummefryser med noget æblesaft. I dag producerer Cold Hand Winery helt lokalt med stort fokus på håndværket – de gik altså fra ideen (eller uheldet) til en flaske af verdens fineste æbleisvin.
Vinene har fået både priser og anerkendelse og serveres på nogle af de bedste gourmetrestauranter i Danmark og i udlandet. I et turisme-perspektiv har Cold Hand Winery samtidig udviklet både gourmetoplevelser, glamping samt overnatning og spisning i vintønder.